volledig, veilig en vertrouwd!

Iedere paardeneigenaar wil natuurlijk het allerbeste voor zijn/haar paard of pony.

En dat is precies wat Stal Frontera u biedt!

Binnenrijbaan

De binnenrijbaan heeft een afmeting van 20x40 meter en is voorzien van een nieuwe Agterberg bodem. Tevens is de rijbaan sinds dec. '13 geisoleerd! Wanneer er geen manegelessen zijn kunt u gebruik van de binnenrijbaan maken. bak binnen(Voor de lestijden van de manege klikt u rechts in bovenbalk "lestijden"aan.)

Buitenrijbaan

De buitenrijbaan is in juni 2012 verlengd naar een afmeting van 24x100 meter. Hij is voorzien van een all-weather Agterberg bodem en een degelijke hoge houten omheining. Onder alle weersomstandigheden blijft deze bodem optimaal zodat u te alle tijden gebruik kunt maken van de buitenrijbaan en dus niet hoeft te wachten met rijden tot de manegelessen zijn afgelopen.Image02

Longeercirkel

De begin 2011 overkapte longeercirkel heeft een diameter van 20 meter, is zeer degelijk omheind en voorzien van een Swanenberg bodem.

longeerbak/buitenbak

 

Poets- en wasgelegenheid

Er zijn 6 poets-/wasplaatsen beschikbaar. Deze zijn geheel gerenoveerd in de zomer van 2015. Stromend water warm/koud is aanwezig, alsmede een solarium.

Ruime boxen

De boxen hebben een afmeting van 3x3 meter. Alle boxen hebben een schuifdeur met een weefrek dat eventueel gesloten kan worden en een automatische drinkbak. Aan elke box is een dekenrek bevestigd waarop u dekens en dekjes kunt hangen. Er is mogelijkheid voor sociaal contact tussen de paarden als zij op stal staan door de tralies in de tussenwanden. Tevens hebben we enkele boxen met dichte tussenwanden.

stalling

Afgesloten zadelkamer

Iedere pensionklant heeft de beschikking over een afsluitbaar zadelkastje. De zadelkasten bevinden zich in een afgesloten beveiligde zadelkamer. Naast uw zadel kunt u nog tal van andere zaken in het kastje opbergen.

Stapmolen

De stapmolen biedt ruimte aan vier paarden/pony’s. De ondergrond is beklinkerd zodat de molen onder alle weersomstandigheden te gebruiken is. U kunt de molen gebruiken om uw paard/pony alvast los te stappen voor het rijden of om het dier na een intensieve training weer rustig op adem te laten komen. Tevens bestaat de mogelijkheid uw paard/pony door ons op doordeweekse dagen zonder extra kosten in de molen te laten zetten.

Springparcours

In juni 2012 hebben we de bestaande buitenbak leten verlengen naar een afmeting van 24 x 100 meter. Zodoende kan er nu het hele jaar door gesprongen worden op een optimale bodem. (Agterberg) We hebben het hele jaar rond een volledig parcours opstaan, ( hindernissen afkomstig uit de Global Champions tour 2011)  dat voldoet aan de hedendaagse veiligheidseisen. 

parcours

Zomerseizoen weidegang

Als het weer het toelaat, bestaat in het zomerseizoen de mogelijkheid uw paard of pony op de wei te laten. Indien mogelijk zullen de paarden/pony’s in groepjes worden geweid en ook weer worden binnengehaald. Op doordeweekse dagen doen wij dit voor u, zonder extra kosten te berekenen.wei

Trailerstalling

Als pensionklant van Stal Frontera wordt u de mogelijkheid geboden uw trailer kosteloos op het terrein te stallen.

Paddocks

In de lente van 2010 hebben we 4 prachtige nieuwe paddocks gerealiseerd, in de zomer van 2015 kwamen er daar nog eens 6 bij! De paddocks zijn zeer degelijk omheind en optimaal gedraineerd. Uw paard of pony kan zo, zomer of winter, heerlijk buitenstaan! !

paddocks

  Kantine

In de gezellige kantine met uitzicht op de binnenmanege kunt u na de verzorging van uw paard even napraten met andere klanten.

Instructie

Voor u als pensionklant is het mogelijk om privélessen bij Joost (springen) of Maartje (dressuur) te volgen. Daarnaast kunt u ook met uw paard/pony meerijden in een manegeles.

Verzorging

De paarden/pony’s krijgen twee keer per dag ruwvoer in de vorm van kuilhooi en twee keer per dag krachtvoer in de vorm van PAVO brok. De rantsoenen worden in overleg met u bepaald.


De stallen worden dagelijks opgestrooid met stro en eenmaal per 2 weken volledig uitgemest.

Eens in de twee weken komt er een hoefsmid langs. U kunt van zijn diensten gebruik maken, maar natuurlijk kunt u ook uw eigen hoefsmid langs laten komen. Hetzelfde geldt voor de dierenarts.

Kortom, uw paard/pony staat 24 uur per dag onder professioneel toezicht.

Volledig, veilig en vertrouwd!

Tarieven actueel

Volpension paard
€ 275,- per maand
Volpension pony
€ 265,- per maand


Huur zadelkast € 75,- per jaar
Privéles 1 uur
€ 30,-
Privéles ½ uur € 15,-
Manegeles pensionklant
€ 6, per uur
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW